Пролет? Където? Със сигурност не в Североизточна и Нова Англия. Това е така,

...
Пролет? Където? Със сигурност не в Североизточна и Нова Англия. Това е така,
Коментари Харесай

Nor’easter взривява Ню Йорк, Бостън с пориви на вятъра със сила на тропическа буря, докато сняг погребва северна Нова Англия

Пролет? Където? Със сигурност не в Североизточна и Нова Англия.

Това е по този начин, защото зимата има някои трикове, останали в ръкава, защото милиони хора в района се приготвят за северния Великден, който визира градове като Бостън и Ню Йорк с пориви на вятъра до 60 mph и пороен дъжд, до момента в който региони по-на север се приготвят за опцията да има сняг.

Повече от 116 000 клиенти изгубиха електричество в Мейн към четвъртък сутринта, до момента в който 48 000 нюйоркчани останаха на мрачно, съгласно PowerOutage.US.

Това се случва, откакто в региона на Средния запад и Големите езера се следи обективен дял от зимно време, като елементи от Горния полуостров на Мичиган са под Предупреждение за виелица, до момента в който други региони на щата, както и елементи от Уисконсин, остават под Предупреждения за зимни бури и Съвети за времето през зимата.

Очаква се крайбрежна стихия по крайбрежието на Средния Атлантически океан да се придвижи нагоре по Източното крайбрежие, което ще докара до експлоадиране...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР